Αθλητισμός

Στο Καρπενήσι από σήμερα ο Πλατανιάς

Στο Καρπενήσει με αποστολή στην οποία μετέχουν 25 παίκτες, βρίσκεται από σήμερα ο Πλατανιάς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ανάμεσά τους είναι από την Κ17 (Ευθυμάκης, Σέχου), την Κ20 (Χαλκιαδάκης), άλλοι που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί τη χρονιά που πέρασε σε άλλες ομάδες (Μπεριάν, Γιακουμάκης, Τσικουδάκης) και αρκετοί ακόμα νεαροί (Σούκιας, Τσοντάκης, Ντεντάκης, Κοκκαλάς).

Επίσης στην αποστολή συμμετέχει ο Βρετανός Νόρτεϊ Νόρτι τον οποίο θα τσεκάρει ο Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας στο Καρπενήσι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, αυτοί είναι οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Μενδρινός, Ναζλίδης, Νέπλιακ, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Τετέ, Τόρες, Τσουράκης και Φιγκέιρα.

Στην αποστολή η οποία θα επιστρέψει στις 4 Αυγούστου στα Χανιά, με… τελευταίο σταθμό τη Νέα Σμύρνη, για το φιλικό, στις 3/8 με τον Πανιώνιο, συμπεριλαμβάνεται ακόμα το τεχνικό τιμ, αποτελούμενο από τους Γιάννη Χριστόπουλο, Γιάννη Θωμαΐδη, Κώστα Παγανιά και Λεωνίδα Παπαδάκη, τον γιατρό Γιάννη Σφυράκη, τους φυσικοθεραπευτές Παναγιώτη Παριωτάκη και Κατερίνα Κοκολογιάννη και τους φροντιστές της ομάδας.

Σχόλια