default-image

"Σίγουρα η Σερένα περνάει μια δύσκολη περίοδο"

Σπορ
"Σίγουρα η Σερένα περνάει μια δύσκολη περίοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από την αποχώρησή της από ματς του διπλού στο Γουίμπλεντον. Μάλιστα ο προπονητής της Πατρίκ Μουράτογλου δήλωσε ότι είχε να δει δύο μέρες την αθλήτριά του!

Ειδικά από τη στιγμή που δεν μιλάμε για μια απλή σχέση προπονητή-τενίστριας, αλλά για ένα από τα πιο "διάσημα" ζευγάρια στον χώρο του τένις. Ο Γάλλος, ωστόσο, έβαλε φρένο στους ψιθύρους μιλώντας σε περιοδικό της πατρίδας του, αφού τόνισε ότι (τουλάχιστον επαγγελματικά) παραμένει στο πλευρό της 33χρονης Αμερικανίδας.

"Σίγουρα η Σερένα περνάει μια δύσκολη περίοδο", είπε ο Μουράτογλου. "Όμως, μετά το Γουίμπλεντον κάναμε πολύωρες συζητήσεις και ξαναρχίσαμε τη δουλειά. Αυτή τη στιγμή θέλει απλά να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει δυνατή. Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα να σταματήσει η συνεργασία μας. Υπάρχουν κάποια πολύπλοκα πράγματα και είναι μια δύσκολη φάση για εκείνη, αλλά θα το αφήσω εδώ".

Η Σερένα σχεδόν κατάρρευσε στον αγώνα του διπλού στη βρετανική πρωτεύουσα και ανακοινώθηκε επισήμως ότι την ταλαιπωρεί ένας ιός. Απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Μπάσταντ και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Κροατία για προπονήσεις. Η επόμενη εμφάνισή της λογικά θα πραγματοποιηθεί στο  Bank of the West Classic του Στάνφορντ, που ξεκινάει στις 28 του μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News