Αθλητισμός

Δέλλας: «Συμπληρωμένο κατά 95% το ρόστερ»

Λίγες θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ όπως αποκάλυψε ο Τραϊανός Δέλλας κατά τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

«Κάθε αρχή είναι ευχάριστη αλλά και δύσκολη. Πέρσι έγινε το πρώτο βήμα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, είναι το πιο δύσκολο βήμα. Χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά πιστεύω ότι μέσα από αυτή του δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», επισήμανε ο προπονητής τη ΑΕΚ.

Για τις μεταγραφές ειπε: «Κοιτάμε ακόμη μια ή δύο περιπτώσεις, αλλά κατά 95% το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Όλα αυτά πάντως θα τα δούμε στο γήπεδο». Όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες αναζητά ενίσχυση η ομάδα και το πότε θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις της, σχολίασε: Αυτά είναι θέματα που συζητάμε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Την επόμενη εβδομάδα πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις».

Για το αν η ΑΕΚ ψάχνει αριστερό χαφ και φορ: «Για το αριστερό χαφ είναι σίγουρο, για τον επιθετικό θα δούμε».

Για το αν θα ήθελε την χρονιά της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα να δει πολλούς από τους παίκτες που βρίσκονταν σήμερα στα Σπάτα να παραμένουν: «Αυτό θα είναι ευχής έργον. Φέτος αλλάξαμε πάρα πολλούς παίκτες και θα χρειαστεί να γνωριστούν μεταξύ τους και να μονταριστούν. Επομένως όσο πιο πολύ μονταρισμένη είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι το έργο μας».

Για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο», ενώ σε επισήμανση ότι η ομάδα έχει φέτος πιο μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της, σχολίασε: «Τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, ούτε παίζουν μπάλα. Όλοι πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν στο γήπεδο τι μπορούν να κάνουν. Αυτό που λέω πάντα στους παίκτες είναι ότι δεν έχει σημασία τι έκανες χθες, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα και η κάθε μέρα θα είναι κρίσιμη για όλους μας».

Για τις δυσκολίες της Football League: «Αυτή η κατηγορία ήταν ανέκαθεν δύσκολη. Έχει παίκτες καλύτερους από αυτούς που αντιμετωπίσαμε πέρσι, αλλά και εμείς έχουμε ένα ποιοτικότερο ρόστερ απ' ότι πέρσι»...

Σχόλια