Αθλητισμός

Χριστοδούλου: "Βγάλαμε... μαγκιά στο παρκέ"

Η κρισιμότητα του αγώνα με τη Σλοβενία έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της Εθνικής Νέων Ανδρών, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

«Ήταν τελικός, καθώς με νίκη προκρινόμασταν, ενώ με ήττα θα μέναμε εκτός 8άδας. Δείξαμε πως είμαστε πολύ μάγκες. Μπήκαν επιτέλους τα σουτ, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, πήραμε κάποια πολύ σημαντικά ριμπάουντ, στην άμυνα τρώγαμε σίδερα, δεν περνούσε τίποτα και πραγματικά στο τέλος μας άξιζε η νίκη. Το ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μας έκανε να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Όσοι μπήκαμε μέσα, μπορεί να κάναμε κάποια λάθη, αλλά τα δώσαμε όλα. Πρώτος μας στόχος ήταν η άμυνα.

Ξέραμε ότι η Σλοβενία έχει πολύ καλούς χειριστές και έπρεπε να τους σταματήσουμε. Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά, επειδή πρώτα από όλα ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Μας βοήθησε πάρα πολύ και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να είναι ακόμη περισσότερος. Γιατί από τον κόσμο παίρνουμε ενέργεια, βγάζουμε πολύ καλές φάσεις και στην επίθεση και στην άμυνα. Πάμε σε νοκ-άουτ παιχνίδια και σίγουρα πάμε για να κερδίσουμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και δεν θα αφήσουμε καμία μπάλα να πέσει», τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Σχόλια