default-image

Συμφώνησε με Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Συμφώνησε με Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι γνωστοποίησε τη συμφωνία με την Ατλέτικο για την αγορά του Ντιέγκο Κόστα μέσω ανακοίνωσης που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστό πως θα συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα και η Τσέλσι καλωσόρισε τον πετυχημένο επιθετικό στις τάξεις της. Ο Κόστα πέρασε από εξετάσεις και μεσοβδόμαδα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Τσέλσι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ ευγνώμον που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω υπό τις οδηγίες ενός πολύ μεγάλου προπονητή, παρέα με εκπληκτικούς συμπαίκτες» είπε αρχικά ο Ντιέγκο Κόστα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ατλέτικο που με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα. Ήταν μια εκπληκτική περίοδος για εμένα, αλλά τώρα αρχίζει μια νέα περιπέτεια και ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Τσέλσι» πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News