default-image

Ανανέωσαν με Ολυμπιακό Πέτγουεϊ και Σίμμονς

Μπάσκετ
Ανανέωσαν με Ολυμπιακό Πέτγουεϊ και Σίμμονς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τη νέα αγωνιστική περίοδο  θα φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Σέντρικ Σίμμονς, με τους «ερυθρόλευκους» να μην διακόπτουν τα συμβόλαιά τους, όπως είχαν τη δυνατότητα. Το ίδιο συνέβη και με τον Ματ Λοτζέσκι.

Κι αν για τον Πέτγουεϊ οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του ώστε να παραμείνει, ο Σίμμονς κέρδισε πόντιους τις τελευταίες ημέρες και τελικά παρέμεινε αλλά μόνο για το ευρωπαϊκό ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Αμερικανός σέντερ δε θα δηλωθεί -αρχικά τουλάχιστον- στην Ελλάδα και θα έχει το ρόλο του τρίτου σέντερ, πίσω από Ντάνστον και Χάντερ, στην Ευρωλίγκα. Αυτό το ρόλο θα έχει ο Καββαδάς στην Α1.

Πλέον με τα συγκεκριμένα δεδομένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα αναζητήσει άλλον παίκτη για τη ρακέτα του και θα επικεντρωθεί στο ψάξιμο του τελευταίου «κομματιού» για το παζλ της περιφέρειας.

Ο Ολυμπιακός, με τον Σίμμονς μόνο για την Ευρωλίγκα, έχει ήδη στο ρόστερ του τους Ντάνστον, Λοτζέσκι, Χάντερ, Λαφαγιέτ και Πέτγουεϊ με την εξάδα να συμπληρώνεται με τον τελευταίο περιφερειακό. Αν αποκτηθεί κι άλλος ξένος τότε ένας από τους παραπάνω θα μπορεί να παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα να διακόψει τα συμβόλαια των Αμεριακών παικτών έως και τις 15 Ιουλίου, όρος που μπαίνει στην πλειοψηφία των συμφωνιών με παίκτες από τις ΗΠΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News