Αθλητισμός

Υποδοχή ηρώων στους πρωταθλητές κόσμου

Στη Γερμανία  βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πρωταθλήτρια κόσμου και περισσότεροι από 500 χιλιάδες άνθρωποι είναι έτοιμοι να την αποθεώσουν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ που έγινε η 4η γερμανική η οποία κατέκτησε το Μουντιάλ επέστρεψε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της χώρας με το τρόπαιο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Το αεροπλάνο της αποστολής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τέγκελ και από εκεί έως την Πύλη του Βραδεμβούργου τόπο τη κεντρικής φιέστας υποδοχής των πρωταθλητών κόσμου χιλιάδες κόσμου τόσο στο αερορδόμιο κατά την άφιξη όσο και στα περισσότερα σημεία της διαδρομής μέχρι τον προορισμό της υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τους νέους ήρωες της Γερμανίας. Το επίσημο καλωσόρισμα της «μάντσαφτ» θα κάνει ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κλάους Βοβεράιτ, και θα είναι η πρώτη φορά από την επανένωση της Γερμανίας, που η εθνική ομάδα θα γιορτάσει μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Η πομπή του θριάμβου έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου μία ώρα και λόγ των φυσιολογικών καθυστερήσεων είναι άγνωστο προς το παρόν το σε πόση ώρα θα βρίσκεται το πούλμαν στον προορισμό του.

Σχόλια