Αθλητισμός

Τελειώνει του Μόλο, πάει για Στέβάνοβιτς

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του δανεισμού του Γιοάν Μολό από τη Νανσί στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό του θέματος και αμέσως μετά θα ενταχθεί στην προετοιμασία του «δικεφάλου».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος εκτόα από εξτρέμ παίζει και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ωστόσο, οι επαφές των δύο συλλόγων έχουν επικεντρωθεί στην οψιόν αγοράς του Γάλλου, αφού η Νανσί θέλει να τοποθετηθεί ρήτρα 2 εκατ. ευρώ και οι Θεσσαλονικείς μισό εκατ. πιο κάτω.

Πάντως, δεν πρόκειται να χαλάσει η «δουλειά» λόγω ρήτρα και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα πάει πρώτα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τον δανεισμό του, και μετά θα πετάξει για Ολλανδία για να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώνονται τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τους «ασπρόμαυρους» να εξετάζουν την περίπτωση του Άλεν Στεβάνοβιτς.

Πρόκειται για τον 23χρονο ακραίο φορ της Τορίνο, ο οποίος έχει αποκτηθεί από το 2010 από την ιταλική ομάδα, αλλά δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε αυτή και, μάλιστα, μάλωσε με τον προπονητή της.

Για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον πάρει και εκείνον ως δανεικό και εφόσον ικανοποιήσει να τον πάρει, ενεργοποιώντας κάποια οψιόν αγοράς.

Σχόλια