Αθλητισμός

Αφήνει τον ΠΑΟΚ για τον Κόροιβο ο Χάρης Μαρκόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν βοηθός του πατέρα του Σούλη.

Ο βοηθός και γιος του Σούλη Μαρκόπουλου ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του, μετά από πέντε χρόνια παραμονής στον «Δικέφαλο», και αναμένεται να αναλάβει ως πρώτος τεχνικός στον Κορόιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ύστερα από μία πενταετή επιτυχημένη συνεργασία, ο ΠΑΟΚ και ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν θα συνεχίσουν μαζί. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Χάρη Μαρκόπουλο για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα με την πολύτιμη και ουσιαστική παρουσία τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν και βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ως συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της προπονητικής του καριέρας.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, με αφορμή την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, προέβη στην εξής δήλωση: «Ήταν μία πενταετία σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, σεβασμού και αγάπης. Έδωσα και την ψυχή μου για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτής της ομάδας, που βίωνε την πιο σκληρή περίοδο. Μία περίοδο που έδινε μάχη από την πτώση για να επιστρέψει στην κορυφή και να αναγεννηθεί.

Βίωσα πολλά, κέρδισα πολλά περισσότερα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιβιώσει και να επιστρέψει. Το όποιο 'λιθαράκι' έβαλα και εγώ το κρατώ σαν φυλαχτό στην προπονητική μου διαδρομή. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύτηκε και πορευτήκαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Δεν το ξεχνώ. Πάντα φίλος. Κρατώ πολύτιμο αγαθό ζωής ,την εμπιστοσύνη της θέσης του βοηθού που προσέφερε ο πατέρας μου. Θα σε ευγνωμονώ πάντα. Είσαι μοναδικός.

Ευχαριστώ και εκείνους που μου έδιναν απλόχερα εκτίμηση και κουράγιο στα δύσκολα. Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ξεχνιέται. Στο επανιδείν.

Χάρης Μαρκόπουλος».

Σχόλια