default-image

Ανακοίνωσε τον Mohamed Youssouf ο Εργοτέλης, εξετάζει δύο Γάλλους

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε τον Mohamed Youssouf ο Εργοτέλης, εξετάζει δύο Γάλλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απόκτηση του Mohamed Youssouf προχώρησε ο Εργοτέλης με τον μεσοεπιθετικό από τις Κομόρες να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τις Κομόρες μεσοεπιθετικού Mohamed Youssouf για τα επόμενα δύο χρόνια».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη ο Mohamed Youssouf τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Έψαξα και είδα ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να αποδείξω στους φιλάθλους και στον προπονητή ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα» τόνισε ο 26χρονος (26/03/1988), ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Η τελευταία ομάδα του αριστεροπόδαρου μεσοπεπιθετικού ήταν η γαλλική Αμιέν.

Στο μικροσκόπιο δύο Γάλλοι

Υπό το μικροσκόπιο του Φεράντο πάντως θα περάσουν άλλοι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν σήμερα την αποστολή στην Κύπρο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για τον 20 χρονο αμυντικό χαφ Αντριέν Ταμέζε με καταγωγή από το Καμερούν που έχει αγωνιστεί στη Νανσί και την δεύτερη ομάδα της Λοριάν.

Από την άλλη ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Ζορίς Σαϊνατί ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίστρ, ακολούθως πήγε στην δεύτερη ομάδα της Λοριάν και στη συνέχεια στην Πο. Η πορεία του συνεχίστηκε στην Ορλεάν ενώ μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στην Ίστρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News