Αθλητισμός

Έκλεισε Παρδακά και Χρύση ο Ηρόδοτος

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μπάσκετ του Ηροδότου, κάτι που προμηνύει και την επιστροφή του Μανόλη Δημητριάδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο έμπειρος προπονητής είχε δηλώσει παραίτηση μετά την αδράνεια που υπήρξε όσον αφορά στον καταρτισμό του ρόστερ, αλλά οι τελευταίες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει δρόμος γυρισμού. Για την ακρίβεια, ο Ηρόδοτος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σταύρο Παρδακά που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παπάδο Γέρας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Κρήτη με τα χρώματα του «Ηράκλειο».

Ο 31χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του Μανόλη Δημητριάδη, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Αντώνη Χρύση που επίσης έχει έρθει σε συμφωνία με τους Αλικαρνασσώτες. Ο 24χρονος φόργουορντ πέρυσι αγωνίστηκε στη Βόνιτσα (1ος όμιλος Βορρά στη Γ' Εθνική), κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα επιθυμία του Μανόλη Δημητριάδη είναι η παραμονή του Πρόδρομου Τσερκιτσόγλου, ενώ αναζητείται ο αντικαταστάτης του Αλεξίου που μετακόμισε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Παρελθόν αποτελούν και οι Γεωργούτσος, Παπασταματάκης και Βαμβακάς.

Σχόλια