default-image

Ανακοινώνεται στις 31 Ιουλίου ο Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνεται στις 31 Ιουλίου ο Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος Ιουλίου θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Συγκεκριμένα μετά από χθεσινή ενημέρωση της ΕΠΟ η... σφραγίδα της επικύρωσης θα μπει στο συμβούλιο τις 31ης του μήνα.

Ο Ρανιέρι θα έχει έρθει λίγες μέρες νωρίτερα στην ελληνική πρωτεύουσα, θα έχουν πέσει οι υπογραφές και εν συνεχεία ο νέος κόουτς θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Κάπως έτσι θα ξεκινήσει η νέα εποχή για την Εθνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρανιέρι -όπως έχουμε γράψει πολύ πρόσφατα- θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του για μόνιμη εγκατάσταση.

Ηδη η ΕΠΟ έχει ψάξει σπίτια στα νότια προάστια και βέβαια η τελική επιλογή θα γίνει από τον ίδιο τον προπονητή και τη σύζυγό του.

Το επίσημο ντεμπούτο του Ιταλού θα είναι σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016, στο άδειο (λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Ρουμανία.

Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα (π.χ. 3 του μήνα) ενδέχεται να γίνει ένα φιλικό με την Κύπρο.

Ολα αυτά τα οργανωτικής φύσεως ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν στο διάστημα της διαμονής του νέου ομοσπονδιακού προπονητή στη χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News