Αθλητισμός

Μέσι: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Απαρηγόρητος ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Γερμανία και σίγουρα ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη δεν τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Όπως επισήμανε ο ίδιος μετά την αναμέτρηση, η Αργεντινή είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει το Κύπελλο, αλλά και τις ευκαιρίες, ωστόσο δήλωσε πικραμένος που δεν θα γυρίσει με το τρόπαιο στην Αργεντινή.

«Νομίζω πως ερχόμασταν από ένα μακρύ διάστημα που δεν μπορούσαμε να περάσουμε τα προημιτελικά. Παίξαμε στα ίσια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, μιας και είχαμε όλες τις ευκαιρίες. Είναι μεγάλος ο πόνος γιατί ολόκληρη η χώρα κρεμόταν από εμάς και θέλαμε να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά. Είναι κρίμα που δεν θα γυρίσουμε με το Κύπελλο, αλλά θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά» είπε ο Μέσι.

Στον επίλογο των δηλώσεων του επέμεινε στις μεγάλες ευκαιρίες, λέγοντας: «Ήθελα να φέρω το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή. Αξίζαμε περισσότερα. Θα είχαν αλλάξει τα πάντα, αν είχαμε σημειώσει ένα γκολ. Είχανε την κατοχή, αλλά εμείς τις πιο καθαρές ευκαιρίες. Aυτή τη στιγμή ο τίτλος του MVP, δεν μου λέει τίποτα».

Σχόλια