Αθλητισμός

Ιδιαίτερα... μαθήματα από Αναστασιάδη

Πολλές παρατηρήσεις έκανε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην χθεσινή προπόνηση, σταματώντας αρκετές φορές το πρόγραμμα, ώστε να τους δείξει τα βασικά.

Συγκεκριμένα, έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να σουτάρουν, δείχνοντας τι κίνηση πρέπει να κάνει το σώμα, αλλά και πως πρέπει να απελευθερώνονται από τον προσωπικό τους αντίπαλο. Επιπλέον, τους έδειξε τον τρόπο που πρέπει να αμύνονται στο ένας με έναν.

Μάλιστα, σε κάποια φάση ανέφερε: «Έχω πολλή δουλειά με εσάς». Βεβαίως, αυτό έχει λογική, διότι από τους 20 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στη Σταντάρ, οι Μαντούρο, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Μάρτενς, Αθανασιάδης και Γκολάσα ήταν έμπειροι.

Ατομικά προπονήθηκαν, όπως συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό οι Κιοσέ, Κάτσε. Το ίδιο συνέβη και με τους Μαντούρο, Σκόνδρα, επειδή έπαιξαν σε ολόκληρο το φιλικό παιχνίδι με τους Βέλγους. Ο Νίκος Σπυρόπουλος έκανε ασκήσει στο γυμναστήριο, λόγω μιας πληγής στο νύχι. Δεν προπονήθηκε, εξαιτίας ενοχλήσεων στους αδένες ο Φάνης Τσανδάρης.

Ο Σαρλ Ιτάνζ ενημέρωσε δεν θα βρεθεί στην Ολλανδία την Κυριακή, διότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την πτήση του και πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τρίτη.

Σχόλια