default-image

Παρέμεινε στους Νικς ο Καρμέλο

Μπάσκετ
Παρέμεινε στους Νικς ο Καρμέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καρμέλο Άντονι παρέμεινε τελικά στους Νιου Γιορκ Νικς και επιβεβαίωσε ουσιαστικά τα χθεσινά ρεπορτάζ στις ΗΠΑ που τον ήθελαν να έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο: «Η πόλη μου, η καρδιά μου», ο 30χρονος φόργουορντ γνωστοποίησε την απόφασή του να παραμείνει παίκτης των Νικς, τους οποίους χαρακτηρίζει αγαπημένη του ομάδα. Ο Άντονι, που είχε προτάσεις από τους Λος Άντζελες Λέικερς και Σικάγο Μπουλς, θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες πενταετές συμβόλαιο έναντι 129 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αναλυτικά, η δήλωση του Καρμέλο Άντονι:

«Πριν από μερικά χρόνια, το όνειρό μου ήταν να έρθω στη Νέα Υόρκη, τη πόλη όπου γεννήθηκα και στις 23 Φεβρουαρίου του 2011, έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα με στήριξε και ως ανταπόδοση ήθελα νε μείνω για να "χτίσω" ακόμα καλύτερα πράγματα για τη πόλη και την ομάδα. Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της καριέρας μου, ήμουν υποχρεωμένος στον εαυτό μου και την οικογένειά μου να εξερευνήσω όλες τις προοπτικές που είχα. Παρόλα αυτά, η καρδιά μου ποτέ δεν άλλαξε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, συναντήθηκα με πολλά κλαμπ που διέθεταν παίκτες με απίστευτο ταλέντο και ηγετικές ικανότητες. Τους ευχαρίστησα όλους για τη προσοχή που μου έδειξαν, τη πίστη στο ταλέντο μου και την ευκαιρία να φανταστώ όλες τις πιθανότητες. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου.

Στο τέλος όμως είμαι Νιου Γιορκ Νικς στην καρδιά. Θα συνεχίσω τη καριέρα μου φορώντας πορτοκαλί και μπλε φανέλα και θα δουλέψω με τον Φιλ Τζάσκον, έναν πρωταθλητή που έχει "χτίσει" ομάδες πρωταθλητισμού. Το «Μάντσιον Σκουέαρ Γκάρντεν», είναι η Μέκκα του μπάσκετ και θα συνεχίσω να πλαισιώνομαι από τους καλύτερους οπαδούς του Κόσμου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News