default-image

Τρεις οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Καλαφατάκη

Μπάσκετ
Τρεις οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Καλαφατάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Καλαφατάκης από την τεχνική ηγεσία του ΑΓΟΡ καθώς αυτή ήταν η πρώτη απόφαση της νέας διοίκησης της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Ο Χανιώτης τεχνικός είχε αρχικά συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, αλλά τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του με κάποιους διοικούντες είχε χαλάσει με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν.

Για τον αντικαταστάτη του έχουν ακουστεί τα ονόματα τον Μάρκοβιτς, Σκουρτόπουλου και Πρίφτη και ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ηρακλής Μανουκαράκης αντικαθιστώντας τον Νίκο Σαραντινό που επί 24 χρόνια ήταν συνεχώς παρών στη διοίκηση του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ για τη νέα διοίκηση και την απομάκρυνση του κ. Καλαφατάκη αναφέρει:

«Συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και συγκροτήθηκε σε σώμα. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, Αντιπρόεδρος - υπεύθυνος Εμπορικού ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Μέλος -υπεύθυνος Υπηρεσιών και γηπέδου ο κ. Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Μέλος - υπεύθυνος Επικοινωνίας ο κ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και Μέλος ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη για τη νέα χρονιά.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί τον κ. Καλαφατάκη για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News