default-image

Η FIFA απαγορεύει την παρουσίαση του Σουάρες

Ποδόσφαιρο
Η FIFA απαγορεύει την παρουσίαση του Σουάρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρένο έβαλε στην Μπαρτσελόνα η FIFA όσον αφορά στην παρουσίαση του Λουίς Σουάρες καθώς απαγορεύεται λόγω της ποινής του.

Ο Σουάρες αναμένεται την Τετάρτη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία άγγιξε τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι είναι τιμωρημένος με αποχή από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τέσσερις μήνες από την FIFA για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Σουάρες μπόρεσε να πάρει μεταγραφή από την Λίβερπουλ στους «μπλαουγκράνα».

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής υπήρχε η απορία για το που θα γίνει η παρουσίαση, καθώς η ποινή του 27χρονου Ουρουγουανού επιθετικού περιλαμβάνει και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους.

Η Μπαρτσελόνα, όπως είχε γράψει η «AS», ζήτησε άδεια από την FIFA για την παρουσίαση, ενώ υπήρχε και η πιθανότητα να γίνει σε έναν χώρο κοντά στο «Καμπ Νόου».

Τώρα όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει, και τα σχέδια της Μπαρτσελόνα για ένα θερμό καλωσόρισμα στον Σουάρες «διαλύονται».

«Η ποινή περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να βρεθεί σε ένα δημόσιο event που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με τον τόπο. Δεν μπορεί ακόμα να συμμετέχει σε ένα φιλανθρωπικό event που να έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο», δήλωσε η εκπρόσωπος της FIFA, Ντέλια Φίσερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News