Αθλητισμός

Παίρνει Ροντρίγκες η Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η «Marca». Ο Κολομβιανός μετά την δήλωση ότι θα πήγαινε στην Ρεάλ με κλειστά τα μάτια, φαίνεται πως θα δει το παιδικό του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Ρεάλ και Μονακό βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με την γαλλική ομάδα αρχικά να ζητά 115 εκατομμύρια ευρώ για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Τώρα οι απαιτήσεις τους «έπεσαν» στα 85 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Ρεάλ φέρεται πρόθυμη να δώσει 75 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η διαφορά των 10 εκατομμυρίων δεν θεωρείται μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα οι δυο σύλλογοι θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Ζορζ Μέντες είναι εκείνος που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, ενώ ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο πρόσωπο του Κολομβιανού βλέπει τον νέο του «Galactico» και φέρεται να έχει πει ότι: «Ο Χάμες έχει γεννηθεί για να παίζει στην Ρεάλ».

Οικονομικά μέρος της μεταγραφής του Ροντρίγκες θα καλυφθεί από τα χρήματα που θα πάρει η Ρεάλ από την πώληση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Σχόλια