default-image

Ταξίδεψε στο Ρίο ο Λεμπρόν για τον τελικό

Αθλητισμός
Ταξίδεψε στο Ρίο ο Λεμπρόν για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ταξίδεψε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, μεταξύ της Αργεντινής και της Γερμανίας! Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν, μετά την επιστροφή του στους Κλίβελαντ Κάβαλιερς, βρίσκεται στην Βραζιλία και εκεί μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέγοντας ότι είναι "μεγαλύτερο" από τους τελικούς του NBA.

Σε ένα διαφημιστικό event στο Ρίο ο ΛεΜπρόν δήλωσε: «Είναι "μεγαλύτερο" από τους τελικούς του NBA, με την έννοια του κόσμου. Έχεις όλους τους παίκτες να εκπροσωπούν τις χώρες τους. Είναι το απόλυτο. Πρέπει να παίξεις σαν ομάδα.

Οι τελικοί του NBA είναι το απόλυτο για το μπάσκετ. Αυτό είναι το απόλυτο για το ποδόσφαιρο. Το παρακολουθούσα από το σπίτι μου στην Αμερική και είναι μια απίστευτη διοργάνωση».

Σχετικά με την «μάχη» μεταξύ Αργεντινής και Γερμανίας, ο ΛεΜπρόν χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα τη «Νάσιοναλμανσαφτ», αλλά είπε επίσης ότι η «αλπισελέστε» έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, τον Μέσι.

«Οι Γερμανοί συνολικά έχουν καλύτερη ομάδα, αλλά η Αργεντινή έχει έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Μέσι. Θα δούμε. Για αυτό παίζουν», σχολίασε ο ΛεΜπρόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News