Αθλητισμός

Έμεινε τελικά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα

Αλλαγή δεδομένων στον ΠΑΣ Γιάννινα με Λίλα, ο οποίος αρχικά δεν υπολογιζόταν από τον Γιάννη Πετράκη, ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» για άλλα τρία χρόνια.

Η συμφωνία είναι επίσημη και ανακοινώθηκε από τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ANDI LILA θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το 2017!. Ο Αντι βρέθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ANDI LILA δήλωσε στο pasgiannina.gr. :

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχισμένοι που τελικά παραμείναμε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στα Γιάννινα. Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά η καρδιά μου έλεγε μόνο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ και γι αυτή θέλω να αγωνίζομαι όσα χρόνια θα παίζω ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, το Δ.Σ , τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου, Τσελιόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο και όλα τα μέλη της ομάδας, για την αγάπη αλλά και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου, όπως επίσης και τους φιλάθλους της ομάδας που όλο αυτό τον καιρό με κάθε τρόπο μου έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνω στα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια, αλλά πάνω απ όλα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσει τους στόχους της, που και φέτος θα είναι υψηλοί».

Σχόλια