Αθλητισμός

Απειλές από τους ισλαμιστές

Η «qatarchronicle» δημοσίευσε ένα προειδοποιητικό γράμμα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ προς τον πρόεδρο της FIFA, Γιόσεπ Μπλάτερ, στο οποίο αναφέρεται πως αν διοργανωθεί το Mundial του 2022 στο Κατάρ θα υπάρξει βομβαρδισμός!

Το γράμμα είναι γραμμένο στον πρώτο ενικό και αποκαλεί τον πρόεδρο της FIFA με το μικρό του όνομα. Μετά λοιπόν από τις καταγγελίες για δωροδοκία και για την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των εργατών, στην FIFA έχουν ακόμα ένα θέμα να αντιμετωπίσουν ενόψει του Mundial του Κατάρ το 2022

Το γράμμα:

«Αγαπητέ Γιόσεπ,

Σου στείλαμε ένα μήνυμα το 2010 όταν αποφάσισες ή είχες δωροδοκηθεί από τον πρώην Εμίρη του Κατάρ για να κάνεις το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Τώρα μετά την ίδρυση του κράτους του Χαλιφάτου, δηλώνουμε ότι δεν θα γίνει κανένα Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ αφού το Κατάρ είναι μέλος του χαλιφάτου και σύμφωνα με τους νόμους του Χαλίφη, Ibrahim Bin Awad Alqarshi, δεν επιτρέπεται η διαφθορά και η εκτροπή από το Ισλάμ στην γη των Μουσουλμάνων.

Για αυτό σου προτείνουμε να αποφασίσεις για την χώρα που θα αντικαταστήσει το Κατάρ. Το ισλαμικό κράτος έχει μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους Scud και μπορούν να φτάσουν εύκολα στο Κατάρ, όπως ξέρουν ήδη οι Αμερικανοί.

Ευχαριστούμε»

Σχόλια