default-image

"Για την τιμή μας…"

Ποδόσφαιρο
"Για την τιμή μας…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βραζιλία δεν μπορούν φυσικά να ξεχάσουν την εφτάρα από τη Γερμανία, ωστόσο, η «σελεσάο» είναι αναγκασμένη να αφήσει πίσω της την ντροπιαστική ήττα από τα «πάντσερ» μέσα στο «σπίτι» της και να πάρει τον αποψινό μικρό τελικό κόντρα στην Ολλανδία.

Το ματς με τους «οράνιε» είναι θέμα τιμής για τους Βραζιλιάνους όπως δήλωσε ο αρχηγός τους, Τιάγκο Σίλβα. «Θα αγωνιστούμε για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Εχουμε πολύ υψηλό κίνητρο. Προφανώς κι έχουμε διαφορετικό στόχο πλέον, καθώς δεν κυνηγάμε την πρώτη θέση, αλλά θα παλέψουμε για όσα ανέφερα παραπάνω. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα με τα πέντε αστέρια στο στήθος, οφείλεις να την σεβαστείς. Ξαγρύπνησα πολλά βράδια σκεπτόμενος τον τελικό στο Μαρακανά, όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει...»

Από την πλευρά του, ο Φελίπε Σκολάρι, που έχει την στήριξη ανθρώπων της ομοσπονδίας ετοιμάζεται να κάνει «κάποιες αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς κόντρα στους Γερμανούς. Θα πρέπει να στείλουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα στους οπαδούς μας.

Βρισκόμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου και δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Προσπαθήσαμε να ανυψώσουμε το ηθικό των παικτών και να τους προετοιμάσουμε για το ματς με την Ολλανδία. Έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στον λαό της Βραζιλίας λίγη χαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News