default-image

Ο τελικός της… απογοήτευσης στη Μπραζίλια

Ποδόσφαιρο
Ο τελικός της… απογοήτευσης στη Μπραζίλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την απογοήτευση που έχουν, ο μικρός τελικός του Μουντιάλ μοιάζει περισσότερο με... αγγαρεία και για τους δύο. Στις 11 το βράδυ η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο «Εστάτιο Νασιονάλ» της Μπραζίλια στον τελικό της... παρηγοριάς.

Η «σελεσάο», με κακή ψυχολογία, θα προσπαθήσει να... ξεπλύνει την ντροπή του 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό, αν και τέτοιο «κάζο» μάλλον που δεν ξεπερνιέται, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα απέναντι στους «οράνιε». Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν υπολογίζει στον τραυματία Νεϊμάρ, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Τιάγο Σίλβα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στη διοργάνωση.

Στο συγκρότημα του Λουίς Φαν Γκάαλ, τώρα, η πικρία από τον αποκλεισμό από την Αργεντινή είναι μεγάλη, ωστόσο οι Ολλανδοί θέλουν να ολοκληρώσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Βορμ είναι ο μοναδικός παίκτης της 23άδας που δεν έχει παίξει, και λογικά απόψε θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Στην ενδεκάδα, βέβαια, αναμένεται να βρίσκονται αρκετά νέα πρόσωπα.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Νταμέλ Χαϊμουντί από την Αλγερία, με βοηθούς το Μαροκινό Ρεντουάνε Ασίκ, και τον Αλγερινό Αμπντελάκ Ετσιαλί. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ιάπωνας Γιουΐσι Νισιμούρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News