default-image

Μουρίνιο: «Φανταστικός ο Μέσι, όχι ο σπουδαιότερος»

Ποδόσφαιρο
Μουρίνιο: «Φανταστικός ο Μέσι, όχι ο σπουδαιότερος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άποψή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας κατέθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας στο Yahoo Sports, επισημαίνοντας ότι έγινε ένα πολύ καλό τουρνουά. Επίσης σχολίασε την απόδοση του Μέσι, αλλά και τον Ρόμπεν και Πογκμπά.

«Νομίζω ότι ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Δεν χρειάζεται να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας φανταστικός παίκτης. Δεν χρειάζεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας ιστορικός παίκτης για αυτή την δεκαετία. Αλλά για εμένα δεν είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών», δήλωσε για τον Μέσι ο προπονητής της Τσέλσι.

Για τον Ρόμπεν και τον Πογκμπά: «Νομίζω ότι ο Ρόμπεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νομίζω ότι από την πρώτη μέρα μέχρι το τελευταίο ματς ήταν ο παίκτης που έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο, χωρίς πάνω και κάτω, μόνο πάνω.

Νομίζω ότι ο Πογκμπά είναι ο καλύτερος νέος παίκτης, επειδή έκανε ένα καλό Mundial και ας μην έφτασε η ομάδα στα ημιτελικά. Νομίζω ότι έδειξε πως θα είναι ένας μεγάλος παίκτης για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο καλύτερος τερματοφύλακας; Αν ο Νόιερ είναι τόσο καλός και στον τελικό όσο ήταν μέχρι τώρα, θα έλεγα ο Νόιερ».

Ακόμα για όσα είδαμε στο Mundial σχολίασε: «Πολλές από τις μεγάλες ομάδες απογοήτευσαν, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, εμφανίστηκαν κατώτερες των προσδοκιών και δεν πέρασαν ούτε τους ομίλους. Αλλά ήταν ένα φανταστικό τουρνουά. Για την Κόστα Ρίκα, τη Κολομβία, την Χιλή, τις Η.Π.Α. , την Αλγερία, αυτές είναι υπεύθυνες για ένα πανέμορφο Mundial».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News