default-image

Συγκινητικό αντίο του Σουάρες στη Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Συγκινητικό αντίο του Σουάρες στη Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λουίς Σουάρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξεχνά την Λίβερπουλ, η οποία είναι στην καρδιά του, όπως φαίνεται από την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Αναλυτικά η συγκινητική δήλωσή του:

"Με βαριά καρδιά αφήνω την Λίβερπουλ για μια νέα ζωή και νέες προκλήσεις στην Ισπανία. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ερωτευτήκαμε την πόλη και την ομάδα. Αλλά κυρίως με εσάς τους οπαδούς. Πάντα με στηρίζατα, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και πάντα όλη η οικογένειά μου θα είναι με τη Λίβερπουλ.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε το γιατί πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να με κρατήσει, αλλά το να παίζω και να ζω στην Ισπανία, όπου βρίσκεται η οικογένειά μου, είναι ένα όνειρο για μένα. Ελπίζω το τάιμινγκ να είναι σωστό. Εύχομαι στον Μπρένταν Ρότζερς και στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον. Ο σύλλογος είναι σε πολύ καλά χέρια και είμαι βέβαιος για την επιτυχία της επόμενης σεζόν.

Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξε στη Λίβερπουλ και τη βοήθησα να επιστρέψει στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου και κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σας ευχαριστώ ξανά για τις αναμνήσεις και τις όμορφες στιγμές. You'll Never Walk Alone."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News