Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Μπεχαράνο ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Μπεχαράνο καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκάλο -κατά πρώτο λόγο- και μετά ο Μπακάκης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη, Στρόνγκεστ, ομάδα της χώρας του.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλίκού:

«Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Είναι γεννημένος στις 24.08.1991, διεθνής με την Εθνική Βολιβίας και αγωνίζονταν στην Στρόνγκεστ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπεχαράνο, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να μπορέσω να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Έχω μάθει ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με στόχους. Θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα από όσα περιμένει από μένα η ομάδα και με την απόδοσή μου να δώσω τη δυνατότητα στο κόσμο του Παναιτωλικού και στους Έλληνες φιλάθλους να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν το ποδόσφαιρο της Βολιβίας. Επίσης θέλω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Σχόλια