Αθλητισμός

Συγκεκριμένοι στόχοι για τον ΟΦΗ

Προς συγκεκριμένη κατεύθυνση κινείται ΟΦΗ σε μεταγραφικό επίπεδο. Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει συζητήσει πάρα πολύ με τη διοίκηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και οι στόχοι έχουν οριοθετηθεί. Όχι μόνο σε επίπεδο θέσεων, αλλά και με συγκεκριμένα ονόματα, ενώ οι σχετικές επαφές έχουν κορυφωθεί για τα καλά.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι για το επόμενο… χτύπημα, το οποίο είναι πολύ πιθανό να αφορά τη μεσαία γραμμή. Εκεί, αναζητούσαν εδώ και καιρό ένα πολυσύνθετο μέσο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει βρεθεί. Αν ολοκληρωθεί η επόμενη προσθήκη μέσα στην εβδομάδα ή όχι, είναι κάτι που θα δείξουν οι επόμενες ώρες,  αφού λέγεται ότι έχει φτάσει σε τελικό στάδιο.

Βέβαια, στην ομάδα του Ηρακλείου τηρούν σιγή ιχθύος για τα μεταγραφικά και χαρακτηριστικό είναι ότι τα μοναδικά ονόματα που δεν έχουν διαψευστεί είναι αυτά τον Καστίγιο, Μονακέλο και Καραγκούνη. Ο παίκτης-σύμβολο της Εθνικής μας ομάδας, είναι μια ειδική περίπτωση που απαιτεί πολύ υπομονή και ο δείκτης δυσκολίας είναι ιδιαίτερα υψηλός. Είναι ξεκάθαρο ότι ο 37χρονος άσος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, όπου θέλει να αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά. Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους, χωρίς όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό.

Από κει και πέρα, δυσκολίες υπάρχουν για το Μονακέλο. Η Μονακό επιθυμεί να παραχωρήσει τον Ιταλό στράικερ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό. Έτσι, από τη στιγμή που αγγλικές ομάδες έχουν μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του, η… αποστολή των Κρητικών συναντά «εμπόδια».

Σχόλια