Αθλητισμός

Τρία φιλικά ο Εργοτέλης στην Κύπρο

Ερμής Αραδίππου, ΑΠΟΕΛ και Δόξα Κατωκοπιάς είναι οι αντίπαλοι του Εργοτέλη  στις φιλικές αναμετρήσεις τους από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Εργοτέλη, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να «μοντάρει» το έμψυχο υλικό που θα έχει στη διάθεσή του ώστε τη νέα αγωνιστική σεζόν οι  κιτρινόμαυροι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι.

 Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τα απαραίτητα φιλικά ώστε ο Ισπανός τεχνικός να διαπιστώνει σταδιακά την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και της τακτικής. Έτσι, έχουν κλειστεί ήδη τρεις φιλικές αναμετρήσεις στην Κύπρο από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κατά την παραμονή του Εργοτέλη στην Κύπρο, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα μας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια: Στις 18 Ιουλίου με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου στο Προπονητικό Κέντρο Κακοπετριάς με ώρα έναρξης 18.00, στις 21 Ιουλίου τον ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π. με ώρα έναρξης 20.30 και στις 24 του μήνα την Δόξα Κατωκοπιάς στο Προπονητικό Κέντρο Αγρός με ώρα έναρξης 18.00».

Σχόλια