Αθλητισμός

Στις 4 Αυγούστου κληρώνει για την ΕΠΣΗ

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έκανε γνωστό ότι οι κληρώσεις για τα τοπικά πρωταθλήματα και το κύπελλο θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:30 στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί  προσεχώς εφόσον οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν καθώς η καταλυτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η 29η Αυγούστου ενώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι έως 31 Ιουλίου.

Επίσης όπως ανακοινώθηκε ο καταρτισμός της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι σε εξέλιξη και θα ανακοινωθεί τις  προσεχείς ημέρες όπως και  ο ακριβής τρόπος διοργάνωσης των τοπικών πρωταθλημάτων αλλά  και η έναρξη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου:

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ στην σημερινή του συνεδρίαση πήρε τις εξής αποφάσεις:

1) Η κλήρωση πρωταθλημάτων Α1, Α2, Β’ Κατηγορίας και Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα γίνει την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:30 στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας Ηρακλείου. Ευγενικοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ομάδα της Ομόνοιας Καλλιθέας NOVA Aπολυμαντική και η Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας.

2) Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΗ, αφού οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν.

3) Προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων ορίζεται η 31η Ιουλίου 2014 ενώ για τις ομάδες της Γ’ ΕΠΣΗ ορίζεται η 29η Αυγούστου.

4) Η ΕΠΣΗ στο περιθώριο της εκδήλωσης των κληρώσεων, θα τιμήσει ανθρώπους και φορείς που έχουν προσφέρει στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

5) Η ΕΠΣΗ θα είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης «Οδηγούμε με ασφάλεια» που θα γίνει στις 3 Αυγούστου 2014 στο Thalassa Club.

7) Σε εξέλιξη βρίσκεται ο καταρτισμός της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής τρόπος διοργάνωσης των πρωταθλημάτων και οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣΗ.

8)Σύμφωνα με την περσινή προκήρυξη καταργούνται τα όρια ηλικίας συμμετοχής ποδοσφαιριστών στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ.

Σχόλια