default-image

Μαραντόνα: Η Γερμανία δεν είναι ανίκητη

Ποδόσφαιρο
Μαραντόνα: Η Γερμανία δεν είναι ανίκητη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aπό  τα ξημερώματα της Πέμπτης, όλη η Αργεντινή ήταν στο «πόδι» μετά τη νίκη-πρόκρισή επί της Ολλανδίας στα πέναλτι, που την επαναφέρει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 24 χρόνια.

Με αφορμή την τεράστια αυτή επιτυχία της «αλμπισελέστε», ο Ντιέγκο Μαραντόνα επέστρεψε με νέες δηλώσεις που αυτή την φορά όμως, στάζουν… μέλι για τους συμπατριώτες του.

«Μεγάλη χαρά για την Αργεντινή να βρίσκεται σε τελικό και να επαναφέρει το πρεστίζ της. Πολλές ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές που δε νοιάζονται για τη φανέλα, σήμερα όμως εμείς έχουμε παίκτες που νοιάζονται. Τα λεφτά είναι στην τράπεζα, έχουμε παίκτες που παίζουν επειδή αγαπάνε τη φανέλα. Οι Αργεντινοί συνεχίζουν να πανηγυρίζουν επειδή η Γερμανία δεν είναι ανίκητη», ήταν η τοποθέτηση του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του Μέσι και της παρέας του, τόνισε πως της αμύνης τα παιδιά έκαναν την διαφορά στον ημιτελικό με τους «οράνιε», ενώ έχρισε ως MVP τον Χαβιέ Μασεράνο.

«Η Αργεντινή δεν έπαιξε καλά αλλά δεν άφησε και την Ολλανδία να κάνει το παιχνίδι της. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Ρόμπεν, εκεί ήταν το πόδι του Μασεράνο. Έπαιξε εξαιρετικά και ήταν το παράδειγμα μέσα στο γήπεδο. Ο Μέσι ήταν λίγο κουρασμένος και τον μάρκαραν πολύ καλά. Θα ήθελα να υπογραμμίσω την καλή αμυντική λειτουργία της Αργεντινής. Ο Μπίλια και ο Πέρες σεβάστηκαν το βάρος της φανέλας της Αργεντινής. Ο Γκαράι με εκπληκτική ηρεμία, δεν έχασε καμία εναέρια μονομαχία», υποστήριξε ο Μαραντόνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News