default-image

Έκλεψε την… παράσταση ο Φαν Χάαλ

Ποδόσφαιρο
Έκλεψε την… παράσταση ο Φαν Χάαλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, παρά την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Αργεντινή στα πέναλτι, κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φώτα με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

«Εγώ έμαθα στον Ρομέρο πώς να αποκρούει πέναλτι», ισχυρίστηκε αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον γκολκίπερ της Αργεντινής στην Άλκμααρ. «Κάναμε ένα φανταστικό τουρνουά. Κανείς δεν περίμενε να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Κάναμε μια εξαιρετική πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η Αργεντινή είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης με παίκτης τεράστιας αξίας και δεν μας κέρδισε. Είναι καλύτερο να αποκλείεσαι στα πέναλτι παρά χάνοντας με 7-1», πρόσθεσε.

Όσο για το λόγο που δεν έκανε ξανά αλλαγή τερματοφύλακα, ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή του προημιτελικού με την Κόστα Ρίκα, είπε: «Αν μπορούσα να κάνω μια ακόμη αλλαγή, θα έβαζα τον Κρουλ. Όμως δεν είχα άλλες αλλαγές στη διάθεσή μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως επέλεξε πρώτο τον Φλάαρ να εκτελέσει πέναλτι γιατί δύο παίκτες του, που αρνήθηκε να ονοματίσει, δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News