Αθλητισμός

"Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Ο τεχνικός της Αργεντινής, Αλεχάνδρο Σαμπέγια, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του και την πρόκρισή της στον τελικό, ενώ τόνισε πως η «αλμπισελέστε» έχει τις δυνατότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό κόντρα στη Γερμανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρωτίστως για τους παίκτες μου, αυτό το εξαιρετικό σύνολο που έδωσε ό, τι είχε και δεν είχε. Φυσικά για το λαό της Αργεντινής, αλλά και για την οικογένειά μου. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Χόρχε Λόπες. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αυτό που συνέβη είναι τραγικό», ανέφερε δίχως να ξεχάσει τον δημοσιογράφο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η επικράτηση στα πέναλτι δεν ήταν συμπτωματική. «Δεν ήταν μόνο θέμα τύχης. Ο Ρομέρο έχει ένα μεγάλο αρχείο για το πώς χτυπούν οι αντίπαλοι τα πέναλτι. Είχε μελετήσει πολύ», ανέφερε.

Τέλος, για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής είπε: «Είμαστε στον τελικό, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, γνωρίζουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Χρειάζεται πίστη, ταπεινότητα και προσπάθεια για να το πετύχουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ ισχυρή, με ποιότητα και οργάνωση, αλλά και ξεκούραστη».

Σχόλια