default-image

Είναι καλά ο Ραϊκόνεν

Αθλητισμός
Είναι καλά ο Ραϊκόνεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς το ατύχημα που είχε προσκρούοντας με 150 μίλια την ώρα στις μπαριέρες της πίστας του Σίλβερστοουν δεν είχε συνέπειες για την υγεία του.

«Ο Κίμι είναι καλά. Δεν έχει κάτι σοβαρό, παρά μόνο κάποιους μώλωπες. Θα ξεκουραστεί για να είναι πανέτοιμος για το επόμενο Grand Prix», δήλωσε το αφεντικό της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι.

Πιθανώς ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari να μη λάβει μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στο Σίλβερστοουν.

Απογοητευμένος ωστόσο για τον εφιαλτικό τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε για τον ίδιο η παρουσία του στο Grand Prix του Σίλβερστοουν εμφανίστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν. Μόλις στον πρώτο γύρο είχε ένα σοβαρό ατύχημα και εγκατέλειψε τον αγώνα ελαφρά τραυματίας.

«Δυστυχώς ο αγώνας για μένα τελείωσε νωρίς. Είχα μια έξοδο από την πίστα κι όπως προσπαθούσα να επιστρέψω πρέπει να χτύπησα σε κάτι, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο του μονοθεσίου και να καταλήξω στις μπαριέρες. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είχα την αίσθηση πως είχα βελτιωθεί και ήμουν αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για να κερδίσω κάποιους πόντους. Είμαι απογοητευμένος για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά θέλω να αφήσω ό,τι έγινε πίσω μου», ανέφερε ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News