default-image

Ανακοινώνει Ντοσεβί και Μαζουάκου ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνει Ντοσεβί και Μαζουάκου ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από χθες ο 26χρονος άσος, Ματιέ Ντοσεβί για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος άσος πέρασε ήδη από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντοσεβί έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Βαλενσιέν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έρχεται στον Ολυμπιακό για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με απολαβές που θα κυμαίνονται από 600.000 εώς 650.000 ευρώ. Ο 26χρονος εξτρέμ θεωρείται «μανούλα» στο να διασπά κλειστές άμυνες. Διακρίνεται για την ταχύτητα του. Διαθέτει καλή τεχνική, ντρίμπλα και σέντρα.

Στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε τις περισσότερες φορές έξω δεξιά, αλλά και πέντε-έξι παιχνίδια σαν κεντρικός χαφ.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Ντοσεβί, προλαβαίνοντας τόσο την Μπαστιά, που του είχε κάνει επίσημη πρόταση, όσο και την Σουόνσι που ετοίμαζε προσφορά.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός τον εξέτασε από πέρσι, αλλά τότε η Βαλενσιέν αξίωνε πολλά λεφτά και γι' αυτό δεν προχώρησε η περίπτωσή του. λιστα ο Ολυμπιακός τον εξέτασε από πέρσι, αλλά τότε η Βαλενσιέν αξίωνε πολλά.

Σήμερα όμως αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου που θα υπογράψει για πέντε χρόνια, 3+2.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν αναπροσαρμόσει τα πλάνα τους για τον κεντρικό χαφ, αφού παρουσιάζεται εμπλοκή στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι. Εφόσον δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Ελβετού μέσου, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν εκείνες του Σάσα Κλίεσταν (της Άντερλεχτ) και του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε της Μπριζ.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησε από χθες και σήμερα θα ξεκινήσει η δουλειά στο Ζέεφελντ, όπου «σίγουροι» θα πρέπει να θεωρούνται οι: Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτης, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπονγκ, Λυκογιάννης, Βούρος, Βατουσιάδης, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Τσόρι, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Βλαχοδήμος, Διαμαντάκος, Βέργος και Σάλιακας. Στην Αυστρία θα μεταβούν και οι Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί, ενώ ο Εντινγκά αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, έχει υποχρεώσεις με την εθνική Κονγκό.

Όσον αφορά τώρα τον Άλαν Πουλίδο, εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο Μεξικανός φορ θα βρεθεί στα γραφεία της Τίγκρες – συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του – και θα προσπαθήσει να αποκτήσει και επίσημα την ελευθερία του από την ομάδα του.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό και το μόνο που ισχύει είναι ότι έχει άδεια μέχρι τις 18 του μήνα, όπως όλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Μουντιάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News