default-image

«Ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του»

Ποδόσφαιρο
«Ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις πρώτες πολύ δύσκολες στιγμές του τραυματισμού του  Νεϊμάρ αναφέρθηκε ο Φελίπε Σκολάρι, μιλώντας στην «Marca». Όπως τόνισε ο 22χρονος δεν ένιωθε τα πόδια του, κάτι που είπε στον Μαρσέλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πήγε κοντά του.

Ο Σκολάρι τόνισε ακόμα το πόσο μεγάλη απώλεια είναι για την Βραζιλία η απουσία του Νεϊμάρ, ενώ είπε ότι πρόθεση όλων είναι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα να είναι κοντά τους σε όσους αγώνες δώσουν ακόμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είπε "δεν νιώθω τα πόδια μου". Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε τον γιατρό, αλλά μέσα στην σύγχυση ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στο γήπεδο. Ήταν μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ στο φορείο μέσα στο ελικόπτερο σε δύσκολη κατάσταση, να κλαίει.

Είμαστε σε μια κατάσταση, όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε, ειδικά για τα ημιτελικά και τον τελικό. Ο Νεϊμάρ, αν μπορεί θα είναι μαζί μας, είτε στον πάγκο είτε στις εξέδρες. Τo έχουμε ζητήσει. Όλα εξαρτώνται τώρα από την κατάσταση του», δήλωσε ο Σκολάρι.

Ο Νεϊμάρ πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει από το κάταγμα στο σπόνδυλο, το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες περίπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News