default-image

Δάκρυσε ο Πέκερμαν

Αθλητισμός
Δάκρυσε ο Πέκερμαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά βρέθηκε από την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Κολομβία, παλεύοντας μέχρι τελευταίας στιγμής ενάντια στην οικοδέσποινα Βραζιλία, που εν τέλει εξασφάλισε το εισιτήριο.

Τραγική φιγούρα των «καφετέρος», ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Χάμες Ροντρίγκες που με το σφύριγμα της λήξης ξέσπασε σε λυγμούς, με τους Νταβίντ Λουίς και Ντάνιελ Άλβες να παρηγορούν το νεαρό άσο της Μονακό, δίνοντας το έναυσμα στο κοινό να τον αποθεώσει για την πορεία του στο τουρνουά.

Ωστόσο ο Ροντρίγκες δεν ήταν ο μοναδικός που «έσπασε», καθώς ούτε ο Χοσέ Πέκερμαν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την στενοχώρια του.

«Ήμασταν τόσο κοντά, πάντα είχαμε πίστη αλλά αυτή η ήττα θα μας δώσει μια καμπή μάθησης. Θα μας κάνει να μεγαλώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον», ήταν η τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού στους ρεπόρτερ μετά τον αγώνα.

Το σημείο που λύγισε πιο πολύ όμως, ήταν εκεί που ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της εθνικής Κολομβίας, τονίζοντας πως ακόμη και στην ήττα θα πρέπει να αναγνωριστεί η εκπληκτική προσπάθεια αυτών των παικτών.

Να θυμίσουμε πως το μέλλον του Χοσέ Πέκερμαν με την εθνική φαντάζει αμφίβολο, διότι το συμβόλαιό του λήγει και δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα καμία συζήτηση μεταξύ του ίδιου και της ομοσπονδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News