default-image

Βγαίνει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού

Ποδόσφαιρο
Βγαίνει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βραζιλία με τη Γερμανία εξασφάλισαν χτες την παρουσία τους στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ και απόψε θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού.

Στις 19:00 η Αργεντινή, που προβάλλει ως φαβορί ακόμη και για την κούπα, αντιμετωπίζει το δυναμικό Βέλγιο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 23:00, η Ολλανδία θέλει να αποφύγει τους... μπελάδες κόντρα στο αουτσάιντερ, που είναι η Κόστα Ρίκα.

Η πρώτη σέντρα χρονικά θα γίνει στο Εστάντιο «Νασιοναλ» στην Μπραζίλια, όπου η παρέα του Μέσι καλείται να αποδείξει κόντρα στους Βέλγους ότι δε θεωρείται άδικα η γενιά που μπορεί να επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες με το βαρύτιμο τρόπο. Από την άλλη, το συγκρότημα του Μαρκ Βίλμοτς διαθέτει το ταλέντο αλλά και τη δυναμική να βάλει... πλώρη για τη ζημιά. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στο παρελθόν, με τους Αργεντινούς να έχουν τη μερίδα του λέοντος με 3 νίκες, ενώ 1 μετρούν από την άλλη οι Βέλγοι. Σαμπέγια και Βίλμοτς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και καταστρώνουν τα πλάνα τους, χωρίς περιττούς... πονοκεφάλους. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι, με επόπτες τους συμπατριώτες του Ρενάτο Φαβεράνι και Αντρέα Στεφάνι.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Ολλανδία έχει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Κόστα Ρίκα, που έχει δείξει από την άλλη ότι μόνο αμελητέα ποσότητα που δεν είναι. Στην «Αρένα Φόντε Νόβα» θα κοντραριστούν δύο ομάδες χωρίς προϊστορία, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες. Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ από την άλλη ο Πίντο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ντουάρτε, που αποβλήθηκε στο ματς με την Εθνική μας ομάδα. Ο τραυματισμός του τερματοφύλακας Νάβας στην ωμοπλάτη δεν πρόκειται να τον αφήσει εκτός 11άδα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουζμπέκος Ραβσάν Ιρμάτοφ, με πρώτο βοηθό τον συμπατριώτη του, Ρασούλοφ, και δεύτερο τον Κοκάροφ από το Κιργιστάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News