default-image

Η αξιοπιστία της Γερμανίας στα Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Η αξιοπιστία της Γερμανίας στα Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Mετά από την πρόκριση απέναντι στους Γάλλους, οι Γερμανοί σφράγισαν χθες ακόμη ένα εισιτήριο για τους «4» σε Μουντιάλ και έφτασαν τις τέσσερις σερί προκρίσεις στις τελευταίες τους συμμετοχές.

Μάλιστα είναι η ομάδα του Χόακιμ Λεβ, που έφτασε τις 75 νίκες στον πάγκο, είναι η πρώτη που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην διοργάνωση, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες τρεις φορές δεν κατάφεραν να σηκώσουν το τρόπαιο.

«Οδηγός» στις πορείες των Γερμανών είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο 36χρονος πλέον σέντερ φορ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της ιστορίας της εθνικής ομάδας κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως θα βρεθεί για τέταρτη φορά σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή. Επίσης αν καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη στον ημιτελικό θα πιάσει τον Καφού, ο οποίος είναι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην διοργάνωση (16). Φυσικά αν κάνει το 2/2, πράγμα που θα σημαίνει ότι η Γερμανία θα έχει κατακτήσει το Μουντιάλ, ο επιθετικός της Λάτσιο θα «κλείσει» αφήνοντας την δική του «σφραγίδα» με 17 νίκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News