Αθλητισμός

Aνακοινώθηκε ο Πετρόπουλος!

Μέσω της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Αντώνη Πετρόπουλο, της World Eleven Hellas, ανακοινώθηκε η επίσημη συμφωνία του Έλληνα επιθετικού με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο "Πετρο-γκολ" είναι μονοετούς διάρκειας και με οψιόν ανανέωσης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η World Eleven Hellas ανακοινώνει την οριστική συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίων μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και του ποδοσφαιριστή Α. Πετρόπουλου με μονοετή διάρκεια και option ανανέωσης».

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μετά τις υπογραφές ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής:

«Είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ απο τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Έχει ένα υπέροχο κόσμο για τον οποίο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα και φέτος έναν πρόπονητη με παγκόσμια ακτινοβολία και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστούμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη για την πρόταση που μου έκανε και την μέχρι τώρα συνεργασία μας που δείχνει ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό διοικητικό επίπεδο. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Σχόλια