Αθλητισμός

Τι είπαν Κουτσιανικούλης και Πλεξίδας

Σε… σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη, καθώς διατηρείται στον «αέρα» το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΟΦΗ. Πάντως, τα τελευταία δημοσιεύματα αφορούν συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας LarissaSportNews υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΑΕΛ μεταξύ του Βαγγέλη Πλεξίδα και του ποδοσφαιριστή!

Ο Λαρισαίος παίκτης ευχαρίστησε τον Τρικαλινό επιχειρηματία για το ενδιαφέρον του, ωστόσο του ξεκαθάρισε πως δεν είναι ελεύθερος και πως έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με δηλώσεις του στο LarissaSportNews επιβεβαίωσε την συνάντηση και τόνισε τα εξής: «με τιμά το ενδιαφέρον του κυρίου Πλεξίδα και της ομάδας στο πρόσωπό μου, ωστόσο αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για έναν ακόμη χρόνο και δεν είμαι ελεύθερος. Γνωρίζω πως και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον και θα ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω την φανέλα της ΑΕΛ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.Θέλω να διαβεβαιώσω τους Λαρισαίους φιλάθλους πως κάποια στιγμή θα πανηγυρίσουμε επιτυχίες και γκολ μαζί».

Σχόλια