default-image

Συνεργάτης του Φεράντο στον Εργοτέλη, ο Ταουσιάνης

Αθλητισμός
Συνεργάτης του Φεράντο στον Εργοτέλη, ο Ταουσιάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρυσι στον ΟΦΗ, φέτος στον Εργοτέλη ο Γιάννης Ταουσιάνης, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα ο Ηρακλειώτης προπονητής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χουάν Φεράντο.

Επίσης, τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Μουντάκης, που μέχρι πρότινος ήταν στον Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη για τον επόμενο χρόνο.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο απαρτίζεται από:

Χουάν Φερνάντο: Προπονητής

Γιάννης Ταουσιάνης: Βοηθός προπονητή

Νίκος Κουνδουράκης: Γυμναστής - Εργοφυσιολόγος

Γιώργος Μουντάκης - Προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια καταξιωμένη ομάδα της SuperLeague όπως είναι ο Εργοτέλης. Είναι δεδομένο ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό από το δικό μου πόστο, να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπο μου οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω το νέο προπονητή κ. Φεράντο και την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Από την μεριά του ο Γιώργος Μουντάκης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση.  Με την ομάδα υπάρχει ταύτιση απόψεων, φιλοσοφίας, αγωνιστικού πλάνου και στόχων. Ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να συνεργαστούμε είναι ότι η Ακαδημία του Εργοτέλη είναι πρότυπο για πολλές ομάδες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να βάλω ένα λιθαράκι για να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News