default-image

Ήρθε και δήλωσε αισιόδοξος για τον Εργοτέλη ο Φεράντο!

Ποδόσφαιρο
Ήρθε και δήλωσε αισιόδοξος για τον Εργοτέλη ο Φεράντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το χαμόγελο στα χείλη, ευδιάθετος και ορεξάτος ακόμα και για δηλώσεις έφτασε πριν λίγη ώρα στο Ηράκλειο ο νέος προπονητής του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο...

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Είναι ένα πρωτάθλημα γνωστό στην Ευρώπη. Ξέρω πως η ομάδα πήγε καλά τη χρονιά που πέρασε. Μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε θέλουμε την αναγνώριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Αναφορικά με  τις μεταγραφές που θα γίνουν,  ο Καταλανός  τεχνικός σημείωσε πως “μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα μπει στην τελική ευθεία η διαμόρφωση του ρόστερ. Και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε δουλειά. Θέλουμε  να φέρουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Είτε από την Ισπανία, είτε από κάπου αλλού. Σημασία έχει να έρθουν καλοί παίκτες στον Εργοτέλη. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο άθλημα που προσφέρει θέαμα και στόχος είναι να έρχεται ο κόσμος για να βλέπει θέαμα”.

Σχετικά με την παρουσία του στην Σερίφ Τίρασπολ αλλά και τον Εργοτέλη, ο Φεράντο απάντησε: “Η παλιά μου ομάδα αναπτυσσόταν όπως αναπτύσσεται και ο Εργοτέλης. Κάθε Κυριακή είναι σαν ένας τελικός. Το ελληνικό πρωτάθλημα αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό για εμένα είναι ένα κίνητρο”.

Για την παρουσία νεαρών παικτών στο ρόστερ του Εργοτέλη, ο Φεράντο φυσικά και είναι ενήμερος και σίγουρα είναι κάτι που τον ευχαριστεί “ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και διάθεση. Θα δουλέψουμε μαζί τους και μαζί όλη η ομάδα για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο μας ”.

Τέλος, αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, την αρνητική παρουσία της Ισπανίας και τη θετική της Ελλάδας σχολίασε: “Αυτό που είχε η Ελλάδα και όχι η Ισπανία ήταν η όρεξη. Αλλά μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο”…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News