Αθλητισμός

Το μήνυμα των Ελλήνων διεθνών!

Η Ελλάδα απέδειξε πως δίκαια βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του πλανήτη και πως είχε όλα τα φόντα να φτάσει ακόμα και στους «8» του Μουντιάλ 2014 που διεξάγεται στη Βραζιλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα, όμως, για τα δεδομένα της Εθνικής στα Παγκόσμια Κύπελλα έκανε εξαιρετική πορεία, απέδειξε πως το ποδόσφαιρό μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον κάνοντας περήφανους τους Έλληνες φιλάθλους.

Πλέον, οι διεθνείς έχουν επιστρέψει στη βάση τους και παίρνουν τις τελευταίες «ανάσες» πριν επιστρέψουν στους συλλόγους που ανήκουν. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής, έστειλαν ωστόσο το μήνυμά τους μέσα από την επίσημη σελίδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Twitter. «Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πάντα ομάδα και οικογένεια. Σε κάθε στιγμή. Μ' εσάς δίπλα μας. Πάλι όλοι μαζί», ανέφερε το μήνυμα των διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι… ξεχνούν - όσο γίνεται βέβαια - το Μουντιάλ 2014 και θα περιμένουν τον Σεπτέμβριο να συγκεντρωθούν ξανά για το πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2016.

Σχόλια