default-image

Περιμένουν τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Περιμένουν τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα της απόκτησης του Ράφικ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ μπήκε στην τελική ευθεία. Οι «κιτρινόμαυροι» αρχίζουν πλέον να πιέζουν τον Αλγερινό φορ για να δώσει ένα οριστικό τέλος στη συνεργασία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έπειτα να κλείσει τη συμφωνία με την Ένωση.

Για ακόμα μία μέρα ο Τζιμπούρ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι εντός της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα με την αγγλική ομάδα και θα δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οπως μάλιστα ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους», έχει εντείνει τις επαφές του με τη διοίκηση της Νότιγχαμ, εμφανίζεται πως έχει εξασφαλίσει έγγραφο με το οποίο δύναται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κάθε ενδιαφερόμενο, δίχως να υπάρχει καμία οικονομική αξίωση και ουσιαστικά εγγυάται την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Τα νέα μάλιστα από την Κύπρο είναι άκρως θετικά. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Δώνης, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να έχει άμεσα όλα τα βέλη στη φαρέτρα του ώστε να δουλέψει απερίσπαστος. Είναι γνωστό πως επιθυμεί να φέρει τον Τζιμπούρ στην ομάδα, αλλά η αργοπορία του Αλγερινού στη λύση του συμβολαίου του με τη Νότιγχαμ υποχρεώνει τον Δώνη να στραφεί σε άλλες λύσεις. Εξάλλου, και ο ίδιος ο Δώνης είχε δηλώσει προ ημερών ότι δεν μπορεί να περιμένει για πολύ τον Τζιμπούρ.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ περιμένει τον 30χρονο φορ και τον έχει καλέσει να αποφανθεί άμεσα για το μέλλον του. Μπορεί να είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή της Ενωσης για την επίθεση, όμως ο χρόνος κυλάει υπέρ της επιλογής άλλων λύσεων. Γι' αυτόν τον λόγο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στα χέρια του συγκεκριμένες επιλογές, τις οποίες θα προτείνει στον Μπάγεβιτς κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα σήμερα τα ξημερώματα.

Ο «Μίλο» ξεδιαλύνει το τοπίο

Κρίσιμη εβδομάδα είναι για την ΑΕΚ αυτή που διανύουμε όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Η επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις, αφού παρατηρείται μία στασιμότητα στο κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Ούτε το θέμα του φορ έχει τελειώσει ούτε λύσεις έχουν βρεθεί για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ούτε κινήσεις έχουν γίνει για τον αμυντικό μέσο.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης αναμένεται τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελλάδα και από αύριο το πρωί θα πιάσει δουλειά. Αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει συνάντηση και με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος ολοκληρώνει την Παρασκευή το σεμινάριο προπονητών στη Ρόδο και επιστρέφει στην πρωτεύουσα.  

Οι τρεις τους θα καθορίσουν τις εξελίξεις στο κομμάτι των τριών προσθηκών. Στο κομμάτι του επιθετικού, όσο υπάρχει ανοιχτό του θέμα του Τζιμπούρ τόσο στην Ενωση θα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Οπως είναι αυτή του Σέρβου Δεσπότοβιτς που είναι ελεύθερος, όσο και αυτή του διεθνούς με την Ονδούρα Μπέγκτσον.

Αμφότεροι προτάθηκαν και εξετάζονται από τους «κιτρινόμαυρους». Ολα, όμως, θα πάρουν τον δρόμο τους μετά το ραντεβού. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει έτοιμες λύσεις-προτάσεις για κάθε θέση, θα εξετάσει μαζί με τον Μπάγεβιτς και τον Δέλλα καθεμία ξεχωριστά, προκειμένου να καταλήξουν στις κατάλληλες.

Το 48ωρο του Κάρλος Κάλβο

Θέμα ημερών είναι πλέον το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης με τον Κάρλος Κάλβο. Η έλευση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ελλάδα θα ξεδιαλύνει το τοπίο με τον 29χρονο Ισπανό, ο οποίος παραμένει στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Σέρβος αναμένεται να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του έμπειρου μεσοεπιθετικού και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αν και η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» είναι τελεσίδικη, εντούτοις ο Κάλβο θέλει να τη διαπραγματευτεί ξανά, μιας και θέλει τελικά να αγωνιστεί στην Ενωση. Αν πάντως ο Ισπανός δεν τα βρει με την ΑΕΚ, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στην Ξάνθη.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News