default-image

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Τακιανός

Μπάσκετ
Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Τακιανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο του ΟΦΗ θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Φώτης Τακιανός καθώς η Επιτροπή μπάσκετ του σωματείου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 45χρονο προπονητή, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στο Ηράκλειο.

Αναφερόμενος στον Φώτη Τακιανό ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Τάκης Χωραΐτης, ανέφερε ότι «με τον Φώτη Τακιανό, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση, που έχει ξεφύγει απο μια απλή συνεργασία. Τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας μας. Μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είναι σημαντικό για μας ότι παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις απο διάφορες ομάδες και αυτό το γνωρίζουμε, παρ' όλα αυτά έχει το μυαλό του και τη σκέψη του, μόνο στον ΟΦΗ. Γιατί, έχει βρει τις συνθήκες που θέλει στον ΟΦΗ. Για αυτό και η σχέση μας αυτή, έχει ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω. Τον θέλουμε μαζί μας και για τα επόμενα δυο χρόνια, για να φτιάξουμε ένα σοβαρό πλάνο στο οποίο θα κινηθεί το μπάσκετ του ΟΦΗ».

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό, θα επεκταθεί εκτός από την ανδρική ομάδα και στα τμήματα υποδομής, με ένα πλάνο το οποίο έχει συζητηθεί μεταξύ των δυο πλευρών. Στόχος είναι ο Φώτης Τακιανός να είναι ο απόλυτος επικεφαλής όλου του οικοδομήματος του μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν την εμπειρία του και τα προσόντα του και θεωρούν ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βάλει την σφραγίδα του, συνολικά στο μπάσκετ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News