Αθλητισμός

Επιτυχημένο το τουρνουά μπάσκετ του «Ηράκλειο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ του «Ηράκλειο» ΟΑΑ το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.

Την καθοδήγηση των παιδιών είχαν οι Κώστας Πάλλης και Γιώργος Αρνατουτάκης υπό την επίβλεψη του προπονητής της ανδρικής ομάδας Βασίλη Ράλλη, ενώ στην οργάνωση βοήθησε το μέλος της επιτροπής μπάσκετ Γιάννης Στεφανάκης.

Οι μικροί αθλητές χωρίστηκαν σε ομάδες με… βαρυσήμαντα ονόματα. Στο τελικό οι ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ επεκράτησαν του ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ με το αστρονομικό σκορ 7-5  και έπαθλο μία εμφάνιση για όλη την ομάδα, ενώ όλοι οι αθλητές πήραν από μία αναμνηστική μπλούζα και κυρίως μια καλοτυπωμένη κάρτα από τον Πάλλη, όπου αναγράφονταν συμβουλές όχι μόνο για μπάσκετ αλλά και τι προσφέρει ο υγιείς αθλητισμός στην πράξη.

Στους νικητές των βολών και των λει απ δόθηκε από μία μπάλα.

Στο μικρό φίλο του σωματείου, Γιαννάκη, που πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα, δόθηκε μία εμφάνιση συνοδευόμενη από τις ευχές όλων για γρήγορη επιστροφή.

Τέλος έγινε και συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα σε γονείς και παιδιά αθλητές και ακολούθησε δείπνο με πολλά… καρφώματα των νεαρών αθλητών στους αντιπάλους γονείς.

Όπως επισημαίνει το «Ηράκλειο» ΟΑΑ με ανακοίνωσή του: «Εν τέλει ήταν ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι, μάθηση και χαρά με σημαντική συμμετοχή των γονιών τους οποίους ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους».

Στην παμπαίδων ο Γ. Καλαϊτζάκης

Να επισημανθεί, τέλος, ότι σε camp προετοιμασίας προσκλήθηκε να συμμετάσχει ο Καλαϊτζάκης Γιώργος, που αύριο Τετάρτη 2/7 αναχωρεί για την Πάτρα με την Εθνική Παμπαίδων, ενόψει του τουρνουά Φιλίας 2014 που θα γίνει στην Γαλλία.

Σχόλια