default-image

Φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντι Μαρία

Ποδόσφαιρο
Φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντι Μαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσαρεστημένος από τη συμμετοχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναζητά νέο προορισμό για την καριέρα του.

Όπως γράφει η «AS», για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό φέρονται να ενδιαφέρονται η Παρί Σεν Ζερμέν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ), η Γιουβέντους και η Μονακό.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, φαίνεται να δείχνει η τελευταία, όπου εκεί παίζει και ο Τζέιμς Ροντρίγκες που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ντι Μαρία.

Άλλωστε, στους «μερένχες» μπορεί να συναντήσει και τον συμπατριώτη του, Ρανταμέλ Φαλκάο, που φημολογείται έντονα ότι θα ντυθεί στα λευκά.

Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν ο Αργεντινός είχε έντονα παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του και κάποια στιγμή ο Κάρλο Αντσελότι του είπε πως «εάν δεν είσαι χαρούμενος, η πόρτα είναι ανοιχτή και μπορείς να φύγεις»!

Αυτό «ταρακούνησε» τον παίκτη, ο οποίος τελικά ήταν έκτος σε συμμετοχές στην ομάδα και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές για την κατάκτηση του δέκατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, με την ενσωμάτωσή του στην εθνική Αργεντινής, έχουν προκύψει εκ νέου δημοσιεύματα ότι είναι δυσαρεστημένος στη Ρεάλ και για αυτό ενδέχεται τώρα να αποχωρήσει από την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News