default-image

Τουρέ: «Εφευρέθηκε το απέναντι στην Ελλάδα»

Ποδόσφαιρο
Τουρέ: «Εφευρέθηκε το απέναντι στην Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο «France Football» ο Γιάγια Τουρέ με την απόφαση του διαιτητή να χρεώσει πέναλτι υπέρ του Σαμαρά στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού κάτι που έκρινε και την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στους «16» του Μουντιάλ.

Ο Ιβοριανός μέσος ακόμα είναι αναστατωμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής του και σχολίασε με σκληρά λόγια το πέναλτι του Σίο πάνω στον Σαμαρά, με το οποίο έγινε το 2-1 υπέρ της Εθνικής μας στο 90+3΄ και έτσι ήρθε η πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είπε πως το πέναλτι εφευρέθηκε και ότι η διαιτησία δεν ήταν υπέρ τους, αναφέροντας ότι δεν τους είχαν δώσει άλλα δυο πέναλτι στον αγώνα με την Ιαπωνία.

Ακόμα ο Τουρέ, δήλωσε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις αδικίες που γίνονται κατά αφρικανικών ομάδων.

Το «ξέσπασμα» του Τουρέ: «Ήθελα απεγνωσμένα να δει ο διαιτητής το "θέατρο" του Σαμαρά. Για μια ακόμα φορά, η διαιτησία δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν μας έδωσαν δυο πέναλτι στον αγώνα με την Ιαπωνία. Αυτή την φορά εφευρέθηκε ένα, απέναντι στην Ελλάδα.

Φυσικά δεν ενοχλεί κανέναν, γιατί αφορά μια αφρικανική ομάδα. Ποιος νοιάζεται πραγματικά για τις αδικίες που έχουν γίνει κατά μιας αφρικανικής ομάδας; Αυτό το λάθος μας στέρησε κάτι τεράστιο. Είναι σκάνδαλο και δυστυχώς δεν φαίνεται να ενοχλεί πολλούς ανθρώπους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News