default-image

Δεν προχώρησε ο δανεισμός του Χακόμπο

Ποδόσφαιρο
Δεν προχώρησε ο δανεισμός του Χακόμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπερδεύει η αποχώρηση του Σανθ Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ καθώς ο ισπανικός σύλλογος που ενδιαφέρθηκε δεν συμφώνησε στους όρους.

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Σανθ Χακόμπο δεν θα χωρίσουν εύκολα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του, αλλά για να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα. Πριν μερικές μέρες σας είχαμε αποκαλύψει την πρόταση δανεισμού που ήρθε για τον Χακόμπο από ισπανική ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αυτή η περίπτωση, όμως, κολλάει γιατί ο ισπανικός σύλλογος που ενδιαφέρθηκε, δεν συμφώνησε στους όρους του δανεισμού. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να προχωρήσει αυτό το θέμα, αλλιώς ο Χακόμπο θα κάνει πρόταση λύσης συνεργασίας, ζητώντας ένα ποσό που ανταποκρίνεται στα δύο χρόνια συμβολαίου που τον δεσμεύουν ακόμη με τον ΠΑΟΚ. Αν, τελικά, η υπόθεση έχει αυτή την εξέλιξη γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα δυσκολέψει αρκετά για τον Δικέφαλο, ενώ, ακόμη, φαίνεται πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα τότε θα πάρει χρόνο για φανεί φως στο τούνελ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News