Αθλητισμός

Ξεκινά έρευνες το Καμερούν για το "ύποπτο" ματς με Κροατία

Έρευνες ξεκινά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν για τις καταγγελίες που έχουν γίνει ότι η αναμέτρηση της Εθνικής της χώρας με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ήταν στημένος.

Το περιοδικό "Der Spiegel" έγραψε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα, παρατηρήθηκε έντονος στοιχηματισμός στη νίκη των Κροατών επί του Καμερούν, κάτι που έγινε και με 4-0 μάλιστα.

Σε αυτή την αναμέτρηση επίσης ο Άλεξ Σονγκ είχε αποβληθεί, κάτι στο οποίο επίσης είχαν πονταριστεί πολλά χρήματα, ενώ αυτό ήταν και το ματς που ο Μπεντζαμίν Μουκαντζό και ο Μπενουά Ασού-Εκοτό, είχαν κουτουλήσει ο ένας τον άλλο.

Μετά από αυτό το δημοσίευμα, η ομοσπονδία του Καμερούν έδρασε άμεσα και τοποθετήθηκε για το θέμα, δίνοντας την δέσμευση της ότι θα το ερευνήσει και θα το λύσει τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας του Καμερούν: "Οι πρόσφατες καταγγελίες για απάτη σχετικά με τους τρεις αγώνες του Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ειδικά στο Καμερούν- Κροατία, και επίσης η ύπαρξη επτά "κακών μήλων" στην Εθνική μας ομάδα, δεν αντικατοπτρίζει τις αρχές και τις αξίες που προωθούνται από την διοίκηση μας, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της FIFA και της ηθικής του έθνους μας. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να λύσουμε το ζήτημα τις επόμενες μέρες".

Σχόλια